tirsdag den 14. oktober 2014

Fra jord til bord gruppeopgave


Vi har valgt at arbejde med Honning i vores Fra jord til bord gruppeopgave, og i den forbindelse ville jeg undersøge nogen af de ting man kan bruge honning til i køkkenet.
Jeg valgte bl.a. at forsøge at lave müesli barer, da det er en aktivitet der er nem for flere forskellige aldersgrupper at indgå i, og der er mulighed for at variere ingredienserne, hvis man har personer med allergier, eller bare får lyst til at prøve noget andet af.

Opskriften jeg brugte:
Alle ingredienserne, minus mandlerne de var generte... ;)
Mælk, honning og peanutbutter smeltes i en gryde.
De tørre ingredienser blandes og kommer i gryden.
Når det hele er godt blandet sammen, puttes det i en bradepande beklædt med bagepapir. Pres godt med en grydeske. Stilles derefter i køleskabet i min. 3 timer.
Blandingen er nu blevet fast, og kan skæres ud med en skarp kniv.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp herefter müesli barerne i chokoladen.
Klar til at komme i køleskabet igen, så chokoladen kan hærde.
Og... Voila ! Hjemmelavede müesli barer med honning :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar